Ο τρόπος διαφήμισης στο Facebook ΑΛΛΑΖΕΙ!

Για πρώτη φορά σε Ελλάδα και Κύπρο

Ο Επαγγελματικός Οδηγός Λάρισας και η Hive είναι αποκλειστικοί συνεργάτες για την Θεσσαλία, της ολοκληρωμένης διαφημιστικής λύσης Reach&Frequency στο Facebook.

Κερδίστε πελάτες και αυξήστε τις πωλήσεις σας με τη Νο1 διαφημιστική λύση, βραβευμένη από το ίδιο το Facebook στην κατηγορία «πετυχημένα αποτελέσματα για τις επιχειρήσεις»!

Μια βραβευμένη all in one λύση!

Η εφαρμογή αυτή δημιουργήθηκε από την GotU (μία από τις 13 εταιρείες στον κόσμο με τον τίτλο Facebook Strategic Preferred Marketing Developer) σε συνεργασία με το Facebook, με σκοπό να αυξήσει τα αποτελέσματα σε όλες τις επιχειρήσεις. Στην Ελλάδα, αλλά και για όλα τα Βαλκάνια αντιπροσωπεύεται αποκλειστικά από την Findigital.

Facebook experts

Συνεχή βελτιστοποίηση της καμπάνιας μέχρι τη λήξη της, από ειδικούς που βραβεύτηκαν από τη Facebook για τα αποτελέσματα που έφεραν στα καταστήματα των πελατών τους.
Quality Control Check της μακέτας σας ώστε να μεγιστοποιήσουμε την απόδοση της καμπάνιας σας.

Δεν σταματάμε!

Η καμπάνια διαρκεί από 2 έως 4 εβδομάδες και σταματάει μόνο όταν έχει παραδοθεί σε όλους τους χρήστες και έχουν ολοκληρωθεί οι επαναλήψεις που έχουν οριστεί.

Εγγυημένη παράδοση και επανάληψη της διαφήμιση σας (Reach & Frequency)

Για πρώτη φορά μπορούμε να εγγυηθούμε την παράδοση της διαφήμισής σας σε συγκεκριμένο αριθμό χρηστών, με συγκεκριμένο αριθμό επανάληψης.

Όλα αυτά τα προσφέρουμε εμείς
στην τιμή της καμπάνιας χωρίς έξτρα χρέωση!

Δημιουργήθηκε ειδικά για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Μέχρι σήμερα για να έχει επιτυχία μια διαφήμιση στο Facebook και να έρθει περισσότερος κόσμος στην επιχείρηση, ώστε να αγοράσει το προϊόν που διαφημίζεται, απαιτείται, πέραν του κόστους της χορηγούμενης, έρευνα, εξειδίκευση, χρήματα για την διαφημιστική εταιρία που αναλαμβάνει την υλοποίηση,

Πολλές μικρομεσαίες επιχειρήσεις αδυνατώντας να σηκώσουν τα επιπλέον κόστη, το έκριναν  ασύμφορο και προσπαθούν μόνοι τους να δημιουργήσουν καμπάνιες με ελάχιστα όμως αποτελέσματα.

Γι’ αυτό και σας παρουσιάζουμε αυτή η λύση ειδικά για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις! Χωρίς έξτρα κόστος. Ειδικοί αναλαμβάνουν να «τρέξουν» την καμπάνια για εσάς !

Δεν συγκρίνεται με τίποτα!

Η λύση που προσφέρουμε είναι διαθέσιμη μόνο από εμάς και τους συνεργάτες του δικτύου μας για την Θεσσαλία.

Έχετε και άλλες απορίες; Διαβάστε παρακάτω την αναλυτική παρουσίαση!

triangle

ΜΙΑ ΝΕΑ ΛΥΣΗ
ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΤΑ CLICKS / IMPRESSIONS

Αντί απλά να προσφέρουμε άλλη μια συμβατική καμπάνια με clicks/impressions, με τον μοναδικό αλγόριθμο της λύσης αυτής, είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε την παράδοση του μηνύματος σε στοχευμένο κοινό (REACH), με τον σωστό αριθμό επανάληψης (FREQUENCY) εντός συγκεκριμένου χρονικού πλαισίου. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα για τον διαφημιζόμενο εγγυημένη απόδοση, αυξημένη αναγνωρησιμότητα (awareness) και real action (τηλεφωνικές κλήσεις, επίσκεψη στο κατάστημα, ηλεκτρονικές πωλήσεις).

Βασικά, αποτελεί έναν από τους βασικούς κανόνες της διαφήμισης:

“Εμφάνιση του μηνύματος με τέτοιο τρόπο και τόσες φορές ώστε να αποτυπωθεί-παραμείνει στο μυαλό των καταναλωτών.”

No
0
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΤΟ FACEBOOK
0
FACEBOOK INNOVATION SPOTLIGHT PRIZE
No
0
ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
0
η φορά
ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ & ΚΥΠΡΟ

ΜΙΑ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΛΥΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ

Η GotU βραβεύτηκε με το 2016 Facebook Innovation Spotlight prize στην κατηγορία “Real results for customers”. Η εφαρμογή της GotU είναι η μόνη διαφημιστική λύση που βραβεύτηκε, χάρη στα επιτυχημένα αποτελέσματα που έφερε στους πελάτες της.

 • No1 Διαφημιστική εφαρμογή στο Facebook
 • 2016 Facebook Innovation Spotlight Prize
 • No1 επιτυχημένα αποτελέσματα για επιχειρήσεις
 • 16 χώρες
 • 50.000 καμπάνιες
 • 1η φορά σε Ελλάδα & Κύπρο

Αυτή η λύση ξεκίνησε πριν 24 μήνες και χρησιμοποιείται σε 16 ευρωπαϊκές χώρες.

Το μοντέλο αυτό της διαφήμισης βασίζεται στο πως η διαρκής επανάληψη του διαφημιστικού μηνύματος σε μοναδικούς και στοχευμένους χρήστες μέσα σε συγκεκριμένο χρονικό πλαίσιο, είναι καθοριστική για την αναγνωρισιμότητα της επιχείρησής σας (Brand Awareness) και την αύξηση των επισκέψεων στην ιστοσελίδα σας (Traffic).

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ ΜΑΣ

ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΙΑ technology-based ΛΥΣΗ!
 1. Καινοτομία
  Σήμερα το Facebook δεν προσφέρει ένα μοντέλο τιμολόγησης με βάση την εγγυημένη Reach&Frequency of προσέγγιση. Η πολύχρονη εμπειρία μας σε Facebook ads και ο μοναδικός μας αλγόριθμος, μας επιτρέπει να πουλάμε Reach&Frequency campaigns αντί για τις παραδοσιακές CPC/CPM campaigns.
 2.  Μοναδικότητα
  Το μοντέλο διαφήμισης Reach&Frequency δεν μπορεί να συγκριθεί με τις συμβατικές Facebook καμπάνιες ή με οποιαδήποτε άλλη διαθέσιμη μορφή διαφήμισης.

ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ;

Εγγυημένα αποτελέσματα: Χάρη στις τεχνικές βελτιστοποίησης μπορούμε να εγγυηθούμε επανάληψη του μηνύματος σε μοναδικούς χρήστες πολλές φορές σε σύντομο χρονικό διάστημα και αυτό έχει ως αποτέλεσμα awareness και store traffic.

Αποδοτικότητα: Τα δημιουργικά διαχειρίζονται μέσω μιας dedicated platform (the Fulfilment tool) που επιτρέπει την δημιουργική ομάδα να δημιουργήσει ads και να ζητήσει την έγκριση του πελάτη.

Έλεγχος: Δίνουμε πρόσβαση στον πελάτη στο fulfilment tool ώστε εύκολα να επεξεργαστεί τις λεπτομέρειες της καμπάνιας και να ελέγξει τα δημιουργικά. Ειδοποιήσεις στον πελάτη μέσω email ώστε εύκολα να πάρουμε το feedback.

Engagement rate: Tο Engagement rate για κάθε μοναδικό χρήστη είναι 8.72%, σχεδόν εξαπλάσιο από αυτό μιας απλής καμπάνιας.

-Β2Β στόχευση: Δυνατότητα προσέλκυσης ειδικά στοχευμένου κοινού για επιχειρήσεις σε Β2Β επίπεδο.

This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT
image
http://www.thehive.gr/wp-content/themes/hive/
http://www.thehive.gr//
#ecc21c
style1
paged
Loading posts...
/home/thehive/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
http://www.thehive.gr/wp-content/themes/hive
on
yes
yes
off
Προσθέστε το email σας εδώ
on
off