Το Instagram ως εργαλείο branding!

Εδώ και αρκετό καιρό το Instagram έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας και αποτελεί πλέον μέρος της καθημερινότητας εκατομμυρίων χρηστών ανά τον κόσμο.

Λένε ότι μια εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις και αυτό ακριβώς έρχεται για να επιβεβαιώσει το Instagram, το οποίο ας μη ξεχνάμε πως είναι εργαλείο του Facebook, καθώς αγοράστηκε το 2012, αντί ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων, όταν τότε το Instagram είχε μόνο 30 εκατομμύρια χρήστες.

Καθώς λοιπόν υπάρχουν εκατομμύρια χρήστες του και στην Ελλάδα κρίνεται απαραίτητο από κάθε επιχείρηση να δραστηριοποιείται ενεργά στο instagram. Το κοινό του είναι νεανικό και δυναμικό και προτιμάται από πολλές εταιρείες.

Φυσικά όμως δεν λείπουν και οι παγίδες, στις οποίες μπορεί να «πέσει» μια επιχείρηση, μη έχοντας τη σωστή καθοδήγηση. Φίλτρα, hashtags, σχόλια, likes & follows είναι κάποια μόνο από τα καθημερινά απαραίτητα του instagram.

Θα ήταν απορίας άξιο εάν κάποιος επιχειρηματίας εν έτη 2017 μπορούσε να ασχοληθεί ο ίδιος με όλα αυτά σε καθημερινή βάση.

Εάν λοιπόν αναζητείς κάποιον επαγγελματία social media manager μη διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας και η ομάδα μας θα αναλάβει την καθοδήγησή σου!

Post by findigital

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *