0
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ
0
ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ
0
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
0
ΜΙΛΗΣΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Η αγορά της Λάρισας στα χέρια σου με ένα κλικ!

Το openmall.gr είναι το πρώτο ηλεκτρονικό εμπορικό κέντρο παρουσίασης καταστημάτων με δυνατότητα Online πωλήσεων και κρατήσεων.
Ο στόχος δημιουργίας του openmall.gr είναι να συγκεντρώσει τα εμπορικά καταστήματα της πόλης που ασχολούνται με την εντατική λιανική σε μια τελευταίας τεχνολογίας πλατφόρμα, ώστε ο εν δυνάμει πελάτης που ενδιαφέρεται για τα προϊόντα σας αλλά δεν έχει χρόνο να επισκεφθεί το «φυσικό» κατάστημά σας ή είναι εκτός Λάρισας και στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας, να μπορεί να το κάνει ηλεκτρονικά ώστε να επιλέξει στοχευμένα το προϊόν της αρεσκείας του, με αποτέλεσμα είτε την αγορά/κράτηση μέσω του ίδιου του openmall.gr είτε την επίσκεψη του στο κατάστημα.

eShop στην στιγμή

Σε μία ημέρα δημιουργούμε για εσάς το δικό σας eShop.

Τα πάντα σε ένα σημείο

Ο χρήστης περιηγείτε σε ένα περιβάλλον με απεριόριστες επιλογές.

Ο πιο οικονομικός τρόπος

Δημιουργούμε για εσάς ένα δεύτερο «κατάστημα» και αυξάνουμε τις πωλήσεις σας.

Το 1ο εμπορικό κέντρο της Θεσσαλίας

Επίσης στο openmall.gr δίνουμε την δυνατότητα στους χρήστες να επιλέξουν συνδυαστικά από πολλά καταστήματα ταυτόχρονα ώστε να διαμορφώσουνε το set της αρεσκείας τους.
Σκοπός του openmall.gr είναι η ενίσχυση του brand των συνεργαζόμενων καταστημάτων, η συνεχής υπενθύμιση της εμπορικής τους ταυτότητας, η παρουσία  τους σε ένα νέο εξελιγμένο, δυναμικό περιβάλλον, η διεύρυνση του πελατολογίου τους και η διείσδυση σε νέες αγορές εκτός της πόλης.
Στο openmall.gr δημιουργούμε το νέο σας ηλεκτρονικό κατάστημα το οποίο λειτουργεί αδιάκοπα όλο το χρόνο και μεγιστοποιεί την έκθεση των προϊόντων σας με ελάχιστο κόστος.

image
http://www.thehive.gr/wp-content/themes/hive/
http://www.thehive.gr//
#ecc21c
style1
paged
Loading posts...
/home/thehive/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
http://www.thehive.gr/wp-content/themes/hive
on
yes
yes
off
Προσθέστε το email σας εδώ
on
off